Kit softnails.ro pentru acasa

Kit de inceput cu geluri premium de cea mai bună calitate împreună cu tipsuri și lampa UV cu 4 tuburi. Este tot ce aveţi nevoie pentru a începe imediat să modelaţi unghii cu gel şi tipsuri!.

Pachet promotional geluri UV

Pentru plăcerea de a avea cât mai des în diverse forme, mărimi sau culori am introdus un pachet de geluri de bază pentru construcţia de unghii false la un preţ foarte atractiv. Pachetul contine: GEL DE BAZĂ 15ml - GEL CONSTRUCŢIE 50ml - GEL FINISH 15ml.

Geluri colorate unghii false

Setul contine 5 geluri colorate premium ce îţi vor reda bucuria ce a incerca de fiecare dată ceva diferit şi evident totul la un preţ de excepţie.

Lampa UV 4 tuburi

Lampă premium cu un design elegant ce oferă un timp minim pentru expunerea unghiilor false de maxim 2 minute.Dispune de un timer cu 3 poziţii şi 4 tuburi.

Minifreza manichiura

Minifreza argintie sau aurie pentru manichiura sau pedichiura cu regulator de turaţie cu valori între 3000 şi 12000 rotaţii/minut.

luni, 4 martie 2013

Top coat de la Softnails Romania

Top coat de la Softnails Romania este un top coat de calitate superioara ce protejeaza straturile de gel sau oja permanenta si confera un luciu de durata. Protejeaza impotriva decolorarii, ingalbenirii unghiilor si impotriva zgarieturilor.







Top coat Softnails Romania - import Germania - 15 ml - 28 ron


Comanda acum si primesti un cadou surpriza!

Nu uita de punctele de loialitate pe care le poti aduna la comenzile online facute pe site-ul www.softnails.ro si pe care le poti transforma in reduceri in lei oricand doresti!

Inca este valabila promotia de gel gratuit, la alegere, la comenzi de minim 120 ron, detalii pe prima pagina a site-ului www.softnails.ro!

Vila de vanzare 65000 eur

Google
Custom Search

Lista mea de bloguri

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More